Surówka z kapusty pekińskiej, pomidora i kukurydzy

kapusta_min
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Dobra surówka do obiadu albo na kolację do wędlin.

Składniki:

  • pół kapusty pekińskiej
  • puszka kukurydzy
  • 2 pomidory
  • ogórek
  • papryka czerwona
  • 150 g sera
  • sos włoski knorr

Przygotowanie:
Kapustę szatkujemy, ogórka obieramy i kroimy w kostkę, paprykę w paski, pomidora w kostkę. Ser ścieramy na tarce, kukurydzę odsączamy. Składniki łączymy, dodajemy sos włoski i mieszamy.

Podziel się!
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Smaczne Przepisy na Facebooku
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisówDurszlak.pl Odszukaj.com - przepisy kulinarne Top Blogi Przepisy Na - katalog kulinarny