Pieczarki faszerowane serem i papryką

pieczark_min
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Przepis na przystawkę – faszerowane pieczarki.

Składniki:

  • ok. 12 dużych pieczarek
  • 2 ząbki czosnku
  • 100 g sera żółtego
  • czerwona papryka
  • sól, pieprz

Przygotowanie
Pieczarki oczyszczamy, odcinamy ogonki i lekko wydrążamy. Siekamy ząbki czosnku, ser żółty i paprykę kroimy w drobną kosteczkę. Przyprawiamy i napełniamy farszem kapelusze pieczarek. Pieczemy ok. 30 minut w temperaturze 180 °C.

pieczarki

Podziel się!
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Smaczne Przepisy na Facebooku
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisówDurszlak.pl Odszukaj.com - przepisy kulinarne Top Blogi Przepisy Na - katalog kulinarny