pieczark_min
Przekąski, Wszystkie Przepisy

Pieczarki faszerowane serem i papryką

0 642
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Przepis na przystawkę – faszerowane pieczarki.

Składniki:

  • ok. 12 dużych pieczarek
  • 2 ząbki czosnku
  • 100 g sera żółtego
  • czerwona papryka
  • sól, pieprz

Przygotowanie
Pieczarki oczyszczamy, odcinamy ogonki i lekko wydrążamy. Siekamy ząbki czosnku, ser żółty i paprykę kroimy w drobną kosteczkę. Przyprawiamy i napełniamy farszem kapelusze pieczarek. Pieczemy ok. 30 minut w temperaturze 180 °C.

pieczarki

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zapisz się do newslettera

Tunispol

Polecam

FlyB - Kulinaria

Prawo autorskie

Zabrania się kopiowania i rozpowszechniania zdjęć i treści zamieszczonych na blogu w części lub całości bez mojej zgody. Zgodnie z ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. 1994 nr 24 poz. 83 z późniejszymi zmianami).
Piatnica.net

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Durszlak.pl

Odszukaj.com - przepisy kulinarne

Top Blogi

Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów